Jag är intresserad av era träningar

Våra sporter riktar sig till alla åldrar och alla kroppar. Vi har kurser för nybörjare upp till seniorer. Vill du lära dig nya övningar och ha kul på din träning så bör du ej tveka på att testa Streetworkout eller parkour.


Skador händer i varje sport och det är ingen skillnad på parkour. Däremot är skadorna oftast mildare i parkour än i andra sporter där man ofta pressar långt förbi sin egna förmåga. När man tränar Parkour sätter man sina egna utmaningar och vi kommer inte hetsa dig att göra något du inte känner dig bekväm med.

Alla oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning kan träna parkour. Vi har tidigare haft grupper som riktar sig till vissa målgrupper och har gått utbildningar inom Jämnstäldhet samt HBTQIA+. Vårt mål är att alla skall känna sig välkomna hos oss. 
Kom och testa för att se hur enkelt det kan vara.
Dina mål! Din nivå!

Inga skydd behövs, endast ett par bekväma skor och bekväma kläder. Med det menar vi, träna på det sättet du känner dig bekväm med. Vi har personer som älskar att träna i mjukis och vardagligt, vi har även personer som vill träna med stil och finklätt. Givetvis rekommenderar vi träningsskor som har bra grepp och kläder som du inte är så rädd om.

Hur du anmäler dig!

För dig som är intresserad av träning i form av Parkour eller Streetworkout så har vi några enkla steg att ta sig igenom för att anmäla dig.

1

Kolla upp schema, tränare och plats

På fliken Scheman hittar du tider på samtliga områden vi bedriver träning på. Under fliken Om oss kan du även se vilken tränare som ansvarar för just detta område.
2

Kolla in Våra Erbjudanden

Nedanför hittar du Våra erbjudanden. Där hittar du diverse kostnader för olika träningstyper.
3

Anmäl dig

Efter du har valt grupp kan du påbörja en anmälan. Anmälan görs via Sportadmin
Anlita oss för uppvisningar och workshops

Vi anordnar tillställningar för företag, skolor, fritidsgårdar, födelsekalas och svensexor/möhippor! Då ingår en utbildad ledare som genomför en parkour-workshop under en tid som bestäms mellan ledare och kund. Ett sådant event kostar minst 1500:-

Utöver det så går det även att anlita oss för uppvisningar, filminspelningar och liknande event. För mer info om det så kan ni kontakta (eventansvarig) 

Våra erbjudanden
Terminsavgift

1300 SEK

Varje termin är 10 tillfällen.
Detta innefattar ett tillfälle i veckan och om man är intresserad av fler dagar så kan man få det med rabatt. Maila gärna din lokala tränare om du har fler frågor!

Extra grupp

600 SEK

Om du vill lägga till fler träningstillfällen i veckan så får du det till rabatterat pris.

Privat träning 

300 SEK

För privat träning med lokal tränare från 300:- i timmen. Kontakta din lokala tränare för mer info

Medlemskap 

100 SEK

Du betalar 100 kr/år i medlemskap. Detta går endast att betala en gång om året och bakas in i terminsavgiften när ni anmäler er.

Workshop

1500 SEK

Detta format passar bäst för evenemang, skolbesök eller andra former. En workshop varar i högst 3 timmar och är utsedd för en ledare (totalt 15 personer/grupp) 

Created with Mobirise themes