Här är en samling med svar på frågor som vi ofta får. Vi försöker uppdatera denna sidan så ofta som möjligt för att informationen här ska vara aktuell.

Finner Ni inte svaret på era funderingar här så kan Ni kontakta oss här via kontaktformuläret eller på kontakt@stampede.se.


 

Vilka åldrar lär ni ut till?

Vi lär ut till alla åldrar!

Vilka svårighetsgrader har ni på era kurser?

Vi håller i nybörjarkurser, kurser för mer avancerade elever och allt där i mellan. Kolla in Tjänster & Priser-sidan för kursinfo.

Vad kostar det att träna?

Beror på vad Ni är intresserade av! Kolla in Tjänster & Priser-sidan för våra priser.

Hur anmäler man sig till era kurser?

Det gör man genom att klicka på "Anmälan"-fliken i menyn eller genom att klicka HÄR

När kan man anmäla sig till höstterminens kurser?

Det är inte bestämt än, men så fort vi satt datumen för terminen lägger vi upp det på hemsidan och sociala medier. (Vi gör även ett mail-utskick.)

Har ni träning under sommaren?

Vi har inga kurser under sommaren men i år har vi ett sommarläger.

HELT GRATIS, ALLA ÅLDRAR & ALLA NIVÅER

Mer info här!

Hur är det med försäkring?

Basförsäkring tecknar vi åt alla våra medlemmar (förutsatt att Ni betalt medlemsavgiften). Information om denna försäkring finner Ni på Gymnastikförbundets hemsida. Vi rekommenderar även att Ni tecknar en Träningslicens. Träningslicensen tecknas genom Stampede och görs via samma anmälningsblankett som anmälan till någon av de vanliga grupperna görs. Gör precis som när ni anmäler er till en av de andra grupperna men välj "Försäkring" som grupp-val.

Går det att komma och prova på?

Det är endast möjligt att komma och prova på under första veckan av terminen då denna inleds med en Prova-På vecka. Utöver denna veckan finns det tyvärr inga möjligheter att prova på, men ni är mer än välkomna att komma och titta på under ett pass för att se hur våra lokaler ser ut, hur vi strukturerar upp våra kurser m.m.

Hur anmäler jag mig till Prova-På veckan?

Ingen föranmälan krävs!

Är det fortfarande kurser under lov och röda dagar?

Under lov ställer vi in schemalagda kurser för att lägga fokus på saker och ting som t.ex. events & jams (atlet-samlingar), men däremot har vi fortfarande kurser på röda dagar.

Går det att ha kalas hos er?

Självklart! Det är bara att höra av er till oss på kontakt@stampede.se eller i formuläret på kontakt-sidan med info som runt vilket datum, hur många ni planerar på att bjuda, samt ev. annan info.