HT17

Vad roligt att ni funderar på att träna med oss i Stampede! Det är nu möjligt att anmäla er till höstterminens kurser i Actionhallen och vi är mer än glada att lära er parkour/freerunning. Men först, lite info:

Generell kursinfo:

1. Ändrade namn på kurser:

Vi har ännu en gång bytt namnen på våra kurser:

  • "Nybörjare Steg 1" heter nu "Steg 1"
  • "Nybörjare Steg 2" heter nu "Steg 2"
  • "Fortsättning Steg 1" heter nu "Steg 3"
  • "Fortsättning Steg 2" heter nu "Steg 4"
  • "Avancerad" heter nu "Steg 5"

2. Kursinfo

Terminen inleds som tidigare terminer med en prova-på vecka. Notera att det var endast under denna prova-på period som det är möjligt att komma och provträna. Vi har kurser för alla åldrar och skicklighetsnivåer. Kolla in vår Tjänster & Priser-sida för information om vad parkour/freerunning är, samt våra olika kurser.

  • Terminstart: 4 september
  • Terminsslut: 8 december
  • Prova-på vecka: 4-8 september

Kurserna pågår även under röda dagar, förutsatt att inget annat sagts. Under lov ställs däremot kurserna in då vi fokuserar på events.

3. Regler & information för hallen

Om ni planerar på att börja träna med oss (eller kanske bara komma under prova-på veckan) så är det väldigt viktigt att ni läst på om regler samt lite annan diverse info för hallen vi tränar i. Denna information finner ni HÄR.

 

Tjej & HBTQ-grupp

Vi har en grupp enbart för tjejer och HBTQ-personer skapad för att visa personer som ibland inte känner sig välkomna i olika sporter att de helt klart är välkomna. Ingen kursavgift (endast medlemsavgift). (Självklart är tjejer & HBTQ-personer mer än välkomna i de andra grupperna också!)

 

FAVORIT I REPRIS: Familjegrupp

En grupp skapad så familjer kan träna ihop. Denna gruppen har tidigare visat sig vara väldigt uppskattad och nu är den äntligen tillbaka - perfekt för er föräldrar/vårdnadshavare som vill ha en liten utmaning!

Blandade åldrar (men medelåldern ligger runt 10 år + föräldrar/vårdnadshavare)

 

NY REGEL - VIKTIGT:

I ett försök att strukturera upp träningen mer och minska antalet distraktioner i hallen har vi nu bestämt att det bara är under terminens två första och två sista veckor som föräldrar/vårdnadshavare får sitta inne i lokalen under träningen. Utöver dessa veckor får inga föräldrar/vårdnadshavare sitta inne i lokalen under träning.

En av anledningarna till att vi bestämt oss för att göra detta är just på grund av hur jobbigt det kan bli för både tränare så väl som elever när eventuella gräl och oenigheter uppstår bland föräldrar eller mellan tränare och föräldrar (speciellt när dessa ofta är långt från konstruktiva vilket tar värdefull tid från träningen).

Vi förstår eventuella missnöjen med en sådan här regel men vi hoppas att ni kan se vilka fördelar det har för eleverna (Mer yta, högre koncentration, m.m.). I slutändan är ju trots allt det viktigaste att eleverna får den utbildning de förtjänar - utan några störningsmoment.

För de som vill vara med under träningen kan vi hänvisa till Familjegruppen som vi nämnde ovan.

 

Schema

Det uppdaterade schemat går att alltid finna HÄR.

Som ni kanske märker är vissa pass inte tillagda i schemat än. Dessa pass sätter vi in så fort vi märker vilka pass det finns en störst efterfrågan för.

 

Håll er uppdaterade:

Följ oss på sociala medier för att hålla er uppdaterade gällande terminsstart, event och mycket mer:

https://www.facebook.com/StampedeFreeRun/ (OFFICIELL SIDA)

https://www.facebook.com/groups/StampedeFreerun/ (GRUPP FÖR MEDLEMMAR)

 


ANMÄL ER HÄR


 

Anmälan till Stampede Idrottsförening
Anmälan till Stampede Idrottsförenings grupper sker via hemsidan (Se länk ovan). Betalning
Betalning sker med kort. Bekräftelse på bokning skickas via mail så snart bokningen är genomförd.Medlemsavgift
Enligt Stampede Idrottsförenings stadgar är man som medlem skyldig att betala medlemsavgift samt övriga avgifter som beslutats av Stampede Idrottsförening.
Medlemsavgiften fastställs under årsmötet.

 

Medlemskapet är personligt
Medlemskapet knyts till ditt personnummer, och medlemskapet är därmed personligt. 

 

Leverans av medlemskap
Medlemskapet levereras vid betalning. 

 

Tidpunkt för startdatum/slutdatum är angivna vid bokning och i bekräftelsen. Träning levereras enligt gruppens utsatta startdatum. 
Ångerrätt
● Inom 14 dagar efter genomförd bokning, ska eventuell avbokning meddelas
● Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen till Kontakt@stampede.se

● Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den kurs/grupp du är anmäld till.Återbetalning
Återbetalning efter ångerrättstiden gått ut sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare.

 

Kontakt
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss via detta formulär på "Kontakt"-sidan eller via mail på kontakt@stampede.se om du har frågor.