VT18

Vad roligt att ni funderar på att träna med oss i Stampede! Det är nu möjligt att anmäla er till höstterminens kurser i Actionhallen och vi är mer än glada att lära er parkour/freerunning. Klicka här om ni vill träna i Styrsö eller här om ni vill träna i Stenungsund

OBS! Gällande hemsidan:

Vi håller just nu på med att fixa fram en ny och fräschare hemsida för att underlätta med all information. Vår nuvarande hemsida kommer därför inte vara helt uppdaterad. För senaste infon ber vi er att följa oss på sociala medier eller att ni mailar oss. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Generell kursinfo:

1. Borttagen kurs

Vi har tagit bort Steg 5 (tidigare "Avancerad) då den varit för invecklad. Istället la vi till en extra prova på dag hela terminen för era vänner & bekanta samt så hämtade vi tillbaka Fokusgruppen som var väldigt populär för några terminer sedan, en grupp för dem som behöver mer riktad träning och mer hjälp av tränare. Vi kommer även börja hjälpa folk anslutna till Parasport förbundet.

2. Tråkiga nyheter - sista terminen i Backaplan

Tyvärr har vi lite dåliga nyheter: Detta kommer bli sista terminen vi bedriver verksamhet på Backavägen 6 då lokalen har bestämts att rivas 30 September 2018. Vi jobbar på att fixa ny anläggning men vi kan behöva all hjälp vi kan få. Tips får ni gärna skicka till vår mejl.

Prata med era politiker och be dem hjälpa till då det inte endast är vi som letar lokal utan verksamheter för över 3000 ungdomar!

3. Kursinfo

Terminen inleds som tidigare terminer med en prova-på vecka. Notera att det var endast under denna prova-på period som det är möjligt att komma och provträna samt träffa tränarna. Vi har kurser för alla åldrar och skicklighetsnivåer. Kolla in vår Tjänster & Priser-sida för information om vad parkour/freerunning är, samt våra olika kurser.

  • Terminstart: 5 februari
  • Terminsslut: 27 maj
  • Prova-på vecka: 5-11 februari

Kurserna pågår även under röda dagar, förutsatt att inget annat sagts. Under lov ställs däremot kurserna in då vi fokuserar på events.

4. Regler & information för hallen

Om ni planerar på att börja träna med oss (eller kanske bara komma under prova-på veckan) så är det väldigt viktigt att ni läst på om regler samt lite annan diverse info för hallen vi tränar i. Denna information finner ni HÄR.

 

Tjej & HBTQ-grupp

Vi har en grupp enbart för tjejer och HBTQ-personer skapad för att visa personer som ibland inte känner sig välkomna i olika sporter att de helt klart är välkomna. Ingen kursavgift (endast medlemsavgift). (Självklart är tjejer & HBTQ-personer mer än välkomna i de andra grupperna också!)

 

Familjegrupp

En grupp skapad så familjer kan träna ihop. Denna gruppen har tidigare visat sig vara väldigt uppskattad och nu är den äntligen tillbaka - perfekt för er föräldrar/vårdnadshavare som vill ha en liten utmaning!

Blandade åldrar (men medelåldern ligger runt 10 år + föräldrar/vårdnadshavare)

 

Schema

Det uppdaterade schemat går att alltid finna HÄR.

 

Håll er uppdaterade:

Följ oss på sociala medier för att hålla er uppdaterade gällande terminsstart, event och mycket mer:

https://www.facebook.com/StampedeFreeRun/ (OFFICIELL SIDA)

https://www.facebook.com/groups/StampedeFreerun/ (GRUPP FÖR MEDLEMMAR)

 


ANMÄL ER HÄR


 

Anmälan till Stampede Idrottsförening
Anmälan till Stampede Idrottsförenings grupper sker via hemsidan (Se länk ovan). Betalning
Betalning sker med kort. Bekräftelse på bokning skickas via mail så snart bokningen är genomförd.Medlemsavgift
Enligt Stampede Idrottsförenings stadgar är man som medlem skyldig att betala medlemsavgift samt övriga avgifter som beslutats av Stampede Idrottsförening.
Medlemsavgiften fastställs under årsmötet.

 

Medlemskapet är personligt
Medlemskapet knyts till ditt personnummer, och medlemskapet är därmed personligt. 

 

Leverans av medlemskap
Medlemskapet levereras vid betalning. 

 

Tidpunkt för startdatum/slutdatum är angivna vid bokning och i bekräftelsen. Träning levereras enligt gruppens utsatta startdatum. 
Ångerrätt
● Inom 14 dagar efter genomförd bokning, ska eventuell avbokning meddelas
● Meddelande om avbokning ska lämnas skriftligen till Kontakt@stampede.se

● Meddelande om avbokning ska innehålla dina personuppgifter samt uppgift om den kurs/grupp du är anmäld till.Återbetalning
Återbetalning efter ångerrättstiden gått ut sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare.

 

Kontakt
Du är alltid välkommen att höra av dig till oss via detta formulär på "Kontakt"-sidan eller via mail på kontakt@stampede.se om du har frågor.