Kurser

Nedan finner ni information om de kurser vi erbjuder. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra kurser och kursutbud så har ni synpunkter får ni gärna höra av er till oss.

Vissa av kurserna erbjuds inte i alla regioner. För att se eventuella regionsunika kurser hänvisar vi er till respektive regions-sida som ni finner under menyn Börja Träna.

För priser, se prislista (Notera eventuella skillnader på pris beroende på region).

Vid frågor klicka här och fyll i kontaktformuläret eller maila oss på kontakt@stampede.se

Steg / Nivåer

I Stampede har vi lagt upp träningen i form av steg. Det finns i dagsläget 4 olika steg och ni kan läsa mer om dessa nedan.

Steg 1

Rekommenderas för alla som är nya för sporten. Här får eleverna öva på grundtekniker, att stärka kroppen och att utveckla sina motoriska kunskaper.

Steg 2

En grupp för de som har tränat lite och har en förståelse för grunderna. Detta är som en förberedningskurs för Steg 3 och eleven får här lära sig lite nya tekniker, men även fortsätta träna på grunderna för att förbereda sig för lite mer avancerade övningar.

Steg 3

För de som tränat lite mer och kan grunderna. Här får eleverna lära sig att kombinera olika tekniker och skapa sin egen personliga stil. Senare i denna kurs kommer eleverna också få öva på olika volter och andra mer avancerade tekniker. Eleverna får även successivt under terminens gång lära sig hantera sin egen träning för att på egen hand kunna planera och utföra träning under sin fritid.

Steg 4

En grupp för alla de som kan grunderna och ett par avancerade tekniker. Eleven får precis som i Steg 3 lära sig att kombinera olika tekniker samt skapa sin egen personliga stil, men på en djupare nivå. Eleverna får även fortsätta att lära sig hur de ska hantera sin egen träning under sin fritid och även här på en djupare nivå än i Steg 3.

 

Open Gym (Egen träning)

Egen träning för dem som går/har gått Steg 2 eller har motsvarande skicklighetsnivå

Viktigt att den tränande följer hallens regler och att den tränande städar upp efter sig själv. Läs mer här.